sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Viikon pyöräilysaldo ++



Mun mittapuulla tähän viikkoon kertyi huikea määrä liikuntaa. Tämän viikon tulokseen vaikutti kilpailuhenkisyyteni. 

Merkitsen vanhemman poikani tavoin Motivadeen liikunnat. Häneen verrattuna olen ollut jo pidempään altavastaaja. Oli halu saada edes yksi viikko paremmat pisteet, joten, joka kerta kun poika merkkasi liikkumisensa, hyppäsin pyöränsatulaan. Tavoite tietysti laittaa pisteet vähintään tasoihin. Parina päivänä jäin näin toimien vielä jälkeen 21 ja 16 pistettä. Nuo vajeet sitten paikkasin reilusti vielä juoksumatolla kävellen.  Mä päihitin siis kerrankin pojan pisteet. Pienestä on ilo kiinni.


Liikuntamuodot viikolla olivat kävely ja sisäpyöräily. Perjantaina tein viikon pidemmän pyörälenkin, eli tunnin rauhallisen polkemisen. Lauantaina oli tarkoitus parantaa lenkkiaikaa. Asiaa ei yhtään auttanut, että kaksi miestä röhnötti vieressä soffalla katsellen ja kommentoiden ajoani. Tuli sieltä kannustustakin, mutta ei vaan kulkenut.

Iski joku hullu päähänpisto polkea vielä sunnuntainakin, vaikka takana oli jo tunnin kävelylenkki. Siinä mielessä ei hassumpi ajoitus, sillä sain poljettua ennätysajan kilometrin pätkälle. Aiempi 1:43 ja nyt 1:34. Päivän lenkki kaikkinensa 21,8 kilometriä.

Oisko maanantai lepopäivä, saas nähdä... maltanko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti