tiistai 31. toukokuuta 2016

Onko vaatetuksella väliä



Alkusyksyn pyöräilin tuuliasussa ja lämpöisemmillä keleillä shortseissa. Puuvillashortsit silleen kivasti alkoi kiehnäämään ja kangas kastui. Menishän se tietty noinkin, varsinkin kun pyöräilen kesäisin aika vähän. Mies kuitenkin kuunteli `` vaatepulmaa`` ja ajeltiin eilen ostoksille. 

Katselin aluksi pyöräilijöille tarkoitettuja pehmustettuja ja lyhyt lahkeisia pyöräilyhousuja. Aattelin kuitenkin, etten taida olla ihan noin urheilullinen. Sovittaessani juoksijoille suunnattuja housuja, natsasi heti. Niissä oli korkea vyötärö, joka toimii notkoselkäni kanssa erittäin hyvin. Lahje hieman toivettani pidempi, eli hieman polven alle. Kangas siirtää kosteutta ja lupaa käyttäjälle kuivemman ja miellyttävämmän olotilan. Tuote Radostina ja hinta 34,90€. Ja nälkähän kasvaa syödessä. Sitten metsästettiin housuihin sopivaa paitaa. Tuote Nike DF Contour ja hinta 45€. Näihin mies sitten tinkasi alennuksen.

Kotona piti saada loppuilta hillua näissä tamineissa. Olin niin otettu uusista vaatteistani. Ja tänään oli lähdettävä heti testaamaan niitä pyöräilyyn.

Yhteenvetona sanoisin, että pyöräilyn aikana ei tarvinnut ajatella vaatetuksen hiertävän tahi hikoiluttavan. Ne olivat aivan ihanat päällä. Mitä sitten tulee liikuntasuoritukseni laatuun, niin sekä maanantain että tämän päiväisen lenkin 21km suoriuduin aivan samassa ajassa, eli 1h ja 20min. Eli ei tässä kohden vaatetuksella vaikutusta suoritusaikaan, mutta mieli oli iloinen ja oli kiva viilettää uusilla, päällä miellyttäviltä tuntuvilla vaatteilla.

2 kommenttia:

  1. Mä vaan kirpparilta ostan, kun ei ole rahaa kun olen työkyvyttömyys eläkkeellä.
    Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa.
    Oikein hyvää tiistai päivää sulle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun kirjoittelit. Ei täälläkään vaatetta ole vara useasti uutena ostella, muutama kerta vuodessa. Inhokkini on muutenkin vaateostoksilla kiertely ja sovittelu. Näitä pyöräilytamineita piti vaan päästä tännekin hehkuttamaan, kun olin niin onnellinen uusista ja hyvin onnistuneista hankinnoista. Ja nyt kun on rahaa laitettu vaatetukseen, niin on pyörälenkeilläkin käytävä.

    VastaaPoista