perjantai 27. tammikuuta 2017

Pyöräilyä zwift ohjelman innoittamana



Pyöräily virtuaalimaisemassa antaa kummasti lisää motivaatiota lisätä tehoja. Aina on joku, jota ei halua päästää ohi, tahi edessä on jokin pyöräilijä saavutettavissa. Omalla kohdalla kyllä yleensä käypi niin, että näen vain vilauksia ohi menijöiden takalistoista, mutta kuiteskin… kivaa on.



Tuosta alla olevasta linkistä kuvaa pojan pyöräilystä.




Tähän pyöräilyyn olen jäänyt niin koukkuun. Selkäni kun ei ole sieltä terveemmästä päästä, niin tämä liikuntalaji sopii minulle erittäin hyvin. Kilometrejä on vielä kertynyt maltillisesti. Viime kuussa 100km ja nyt ollaan himpun sen yli. Toivottavasti tämä harjoittelu nostaa kuntoani niin, että kesällä ulkona pyöräillessä nousee mäet helpommin.

Itse en kykene pyöräilyssä kovinkaan kummoisiin suorituksiin, mutta tavoite on kuitenkin petrailla kaiken aikaa. Omaa edistymistäni seuraan niin sykkeiden, wattien kuin kadenssin suhteen. Parhaimmillaan puolen tunnin ajossa keskiarvo watit ovat 127 ja kadenssin keskiarvo ollut 82.

Itse en suostu julkisesti esiintymään, mutta poika jakoi Youtubessa pyöräilylenkkinsä. Siinä on tehot vähän toista luokkaa. Samalla pyörällä sisätiloissa ajelemme ja käytän pojan tunnaria myös tuolla  Zwift ohjelmassa kulkiessani. Saattapi siellä joku välillä aatella, että kuinkas se A.Valve noin hiljaa ajelee, kun meikäläinen siellä menee köröttelee.





  

1 kommentti:

  1. Hei! Olipa mukava löytää aikuisen naisen pyöräilyblogi! Kunpa nuo erikoiset termit aukeaisi minullekin... mammapolkee.fi

    VastaaPoista