tiistai 15. elokuuta 2017

Pyöräilyharrastus



Aina ei kiinnostais lähteä lenkille, mutta kertaakaan en ole pyörälenkiltä tullut apeana kotio, vaan aina on ollut kivaa. Paitsi silloin, kun kaaduin ja jarrut laahas 30 kilometriä. Maantiepyöräilyssä 20-30 kilometrin matkalla alkaa jo olla vakio keskivauhtina 23 km tunnissa ja vähän risat päälle. Ennätys 24,1 ja peesaten 24,9. Joten jotakin kehitystä on tapahtunut kesän aikana.


Jospa vielä tänä syksynä menis keskinopeudessa rikki tuo 25 km/h. Tämän kesän aikana olen huomannut, että ylämäet ovat alkaneet kulkemaan jo helpommin. Jaloissa alkaa löytymään voimaa sen verran, ettei tarvitse enää pyörittää pienimmällä vaihteella. Vaikkakin paljon on vielä kehitettävää. Tuppaan silti vielä katselemaan tuulensuuntia, mikä helpottais ylämäkinousuja.

 Koska pyöräilen viikolla sekä hybridillä että maantiepyörällä, niin mielenkiintoista on seurata muiden maantiepyöräilijöiden käyttäytymistä. Hybridillä saan ajella ilman moikkailuja, mutta ajaessani maantiepyörällä, niin samat tyypit sitten tervehtii. No, onhan mulla vähän eroa noiden pyörien vauhdeissa. Hybridillä annan itselleni luvan vähän himmailla, kun taas maantiepyörällä on aina yritettävä parhaansa. 

Sitten muutama kuva pupustamme, joka säännöllisesti käy meitä moikkaamassa. On syntynyt pihapiirissämme.

Meidän pihapupu, sut on nähty. Kuva 12.8.2017

Tottelee kutsua: pupu pupu.

Pihapupumme on kasvanut jo paljon.
8.7.2017  
 
12.8.2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti