torstai 26. maaliskuuta 2015

140 km kuukaudessa liikkuen



Vuoden alusta asetin itselleni tavoitteeksi liikkua 140 km / kuukausi. Tämä tavoite täyttyi niin tammi- kuin helmikuussakin. Tässä maaliskuussa olen liikkunut jo 80km, joten tavoite tulee varmaan tässäkin kuussa täyteen. Tuon aiemman ja perinteisen 6km:n matkan sijaan innostuin viimeviikolla kiertämään muutaman kerran liki 10km:n kävelylenkin, tuosta kertyikin viikolle 33,45 kilometriä. Mikä oli kävellessä, kun aurinko paistoi ja oli todella lämmintä. 

 Sitten tulikin pakkanen, kylmyys ja harmaus. Ilma vaikutti minuun masentavasti ja sain itseni liikkeelle vasta keskiviikkona. Kävelylenkin pidentyessä on sisäpyöräily ja soutu jäänyt.
  

Jatkossa teen liikkumismääristä ja (mahdollisesta) painonlaskusta yhteenvedon aina kuukauden lopussa.

Tämän alkuvuoden aikana painoni on seikkaillut välillä 66,8-68,5 kiloa. Tällä hetkellä 67,5kg. Painoindeksin laskemalla, olisi normaalipainoni 67,1kg. Joten siellä rajoilla mennään. Painoa nostaa perjantai-iltojen mässäys sekä viikonloppujen suklaatankkaus. Mitä paino olisikaan, jos en yhtään liikkuisi. Koska arkeeni ei kuulu työelämä, on niin helppoa jäädä päivästä toiseen vain kotiin köllimään. Liikkumaan lähteminen on välillä pakkopullaa ja siinä kannustusjoukot olisivat paikallaan. Toki kävelylenkin jälkeen on aina paljon paljon parempi olotila.   
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti