maanantai 30. maaliskuuta 2015

Painonhallintaa

Painon kehitys




Tässä kaaviossa painoni muutokset palkkeina aina kuukauden viimeiseltä päivältä. Tuo yksittäinen vuoden 2011 lukema edustaa mielestäni aiempien vuosien ``keskiarvoa``. Maalis-syyskuu 2014 puuttuu, mutta siihen laitoin kaavioon viereisten lukemien keskiarvon. Vasta toukokuusta 2013 lähtien on tallessa kaikki punnitut kilomäärät. Laskin uudelleen tuon painoindeksini, niin minun normaalin painon raja on 51.3 kg - 69.3 kg. Joten siellä ylärajoilla mennään. Maaliskuun 2015 viimeinen punnitus 66,6 kg.
Olen kyllä suht tyytyväinen tämän hetkiseen, vaikka laihdutusvaraakin olisi. Mutta näillä herkkujen syömismäärillä se on aikas mahdotonta. Mutta missään tapauksessa suklaasta ja makeasta en ole valmis luopumaan.


Viikonlopulla vietettiin synttäreitä. Ja itsellä taas repes tuo namivimma. Pannacottaa, täytekakkua, banaanikakkua, tumma suklaalevy, kaksi riviä Fazerin sinistä ja normisapuska päälle. Oon kuitenkin niin tyytyväinen, että paino pysyy näillä mässäilyillä kuitenkin hallinnassa. Tuo mässäily on aina viikonloppujen menuu. Normi viikonloppuna menee vähintään iso pussillinen fasupaloja. Viikolla en sitten syö makeita, sapuskaa koetan syödä hillitysti ja liikkua.
Nyt on kuitenkin herkkujämiä vielä jääkaappi täynnä, eikä tuo ulkoilma houkuta liikkumaan. Ja pääsiäinen herkkuineen lähestyy, auts !
 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti