tiistai 5. heinäkuuta 2016

Joskus tärppää



Katselin jo ennen lomia vaatekaappeja netistä. Mökillä vaatteet ovat roikkuneet jo yli 20-vuotta avotangolla, mutta surffaillessa osui silmiin erittäin mieluinen kaappi Ikeasta. Myös mies tykästyi siihen. Harmiksemme netin kautta näytti varastotilanteet kuitenkin nollaa. 
Ostamamme kaappi Fjell. Viite: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60222630/

Käydessämme Lahden Valossa, päätimme poiketa katsomassa Laulumaan kaapistoja, koska meillä on mökillä ennestään Laulumaan Viktoria sarjaa. Myynnissä oli Laulumaan Viktoria vaatekaappi kooltaan 120x55x189cm. Kaapin lähtöhinta oli 852€ ja alennettu hinta 569€. Jo pelkkä hinta karkotti meidät pian kaupasta. Omat kalusteemme ovat kermanvalkoisia ja siinä värissä tuotetta ei enää valmisteta. Myynnissä ollut kaappi oli valkoinen, joten värikään ei miellyttänyt.

Liikkeeseen jäänyt Laulumaan kaappi
Ikean kaappi kuitenkin poltteli ja harmitti sen saavuttamattomuus. Laitoin kuitenkin sähköpostikyselyä menemään, koska kuva keikkui nettisivulla. Tuli muutaman päivän jälkeen tieto, että niitä löytyy varastosta. Koska meidän mökiltä on Vantaalle matkaa 140 kilometriä, laitettiin vielä chat-viestinä varmistusta varastosaldosta. Kaappeja kahdeksan ja autonnokka Vantaalle.

Ikeasta hakemamme massiivimänty vaatekaappi on nimeltään Fjell ja koko 110x64x208. Lähtöhinta 399€, ja netissä tieto, että kaapin kamppanja-hinta 249€ niin kauan, kuin tuotetta riittää. Liikkeessä sitten kohtasimme iloisen yllätyksen, kun hinta oli vielä laskenut, nyt siis 150€.

Toki bensakulut tuohon piti lisäämän, mutta kesäloma ja sadepäivä, niin reissu sopi tähän saumaan hyvin. Ja koska sää jatkunee sateisena, niin huomenna on ajankuluna kaapin kokoaminen. Kaapin tulo aiheuttaa myös muuta huonekalujen säätämistä ja siirtämistä.

Vaikka kilometrejä kertynyt; eilen 120 ja tänään yhteensä himppu alle 300, niin yhtään ei ole kertynyt liikuntakilometrejä. Vesisateessa ei vaan kiinnosta yhtään pihalla pyöriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti