tiistai 9. elokuuta 2016

Kilometrien kerääminen jatkukoon



Elokuu on alkanut liikkumisteni osalta lupaavasti


Ensimmäisellä viikolla pyöräilin tunnin ja kävelin kolme. Kilometrejä kertyi 31 kilometriä. Kaloreita tuossa paloi 2025. Jos mukaan otetaan hyötyliikunnat; haravointi ja klapien kokoaminen, kaloreita paloi 2500.

Juoksumatolla kävelyssä ihmetyttää sen antama alhainen kilometrimäärä, mutta niillä tiedoilla kirjaan. Maastossa tänään keskinopeuteni oli 6,2 ja matolla 5,4. Vaikka vauhtini on matolla mielestäni tiukempi ja sykkeetkin korkeammalla.

Tänään kävin siis ensimmäistä kertaa mökkikauden jälkeen kunnon kävelylenkillä. Olin erittäin tyytyväinen tuohon keskinopeuteen. Vaikka kesä-heinäkuussa jäi kävelyt, pyöräilyt ja soutaminen pois, niin hyötyliikunta on pitänyt kuntoa kohtalaisesti kuosissa. 


Alkuvuodesta liikuntaa kertyi kuukausitasolla keskimäärin 150 kilometriä.Tammi- ja helmikuussa 200 kilometriä ja maaliskuussa jopa 244 kilometriä. Tavoite loppuvuodelle on, että kilometrejä kertyy vähintään 150 kuukaudessa. Alkusyksyä vielä sotkee mökkeilyt, mutta koetan arkena saada itseni aktiivisemmin liikkeelle. Loppusyksystä voisi sitten tavoitetta vielä tiukentaa.


Mökkiovemme yläpuolella asuvalla kurrella on ainakin yksi poikanen. Sorry, kuvalaadun heikkous.

2 kommenttia:

  1. Säähän oot paljon liikkunut. Itse en voi selkään tulleen hermovaurion takia kovin paljon liikkua, vähän kuitenkin.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
  2. Selkäni skolioosi aiheuttaa omat rajoitteensa liikkumiseen. Välillä kipeytyy ärhäkästi ja jopa lukkiutuu totaalisesti. Mutta pääsääntöisesti liikunta on kuitenkin selkäni terveydelle vain hyväksi.

    VastaaPoista