torstai 27. huhtikuuta 2017

Pyöräilyä sateessa ja tuulessa



Tänään pyöräilyä 28km vesisateessa, tuulessa ja raekuurossa. Odotan niin aikaa, että pääsen pyöräilemään lämpimässä ja vähemmän tuulisessa säässä. 

Viime kesän pyöräilyihin hankin itselleni ohuet juoksuhousut, niissä nyt ei ole vaan vielä tarennut ulkoilemaan. Aloitin ulkopyöräilykauteni huhtikuun alussa ja koska säät ovat olleet kaikkea muuta kuin lämpimiä, jouduin vaateostoksille. 

Koska vierastan ihonmyötäisiä pyöräilyyn suunnattuja vaatteita, oli pyöräilyvaatteiden ostaminen haasteellista. Onneksi minua palveli Intersportissa erittäin miellyttävä ja pitkähermoinen myyjä. 

Sieltä löytyi juoksupuolelta kevyt taskuun pakattava ja tuulenpitävä Pro Touch Jobiana takki ja vaikeuksien kautta lämpimät ja kapeat housut löytyivät hiihtopuolelta. Housut ovat edustasta tuulenpitävät ja vettähylkivää kangasta. Polvet myös joustavat hyvin pyöräillessä niissä olevien tuuletusaukkojen ansiosta. Kuinka housut sitten tulevat kestämään satulassa istumista, jää nähtäväksi. 
https://www.intersport.fi/fi/tuote/pro-touch-xander-m-housu-56442981/

Kerrospukeutumista olen silti joutunut toteuttamaan. Useampi kerros toki hieman hankaloittaa, mutta eipä tarvitse palella. Josko huomenna olisi se hyvä pyöräilysää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti