tiistai 11. heinäkuuta 2017

Mökkipihan jäniksenpoikaset



Meidän pihapiirissä asuu nyt ainakin kaksi jäniksenpoikasta. Välillä pelästymme toisiamme ja välillä kuljetaan vierivieressä. 


Pupuista on tullut hyvin rohkeita muutaman päivän aikana. Toinen loikki hetken edelläni kun menin pihanperälle. Se antoi minun ohittaa ja sitten kun istuin vessassa ovi auki, tuli se metrin päähän istumaan ja tapittamaan minua. 

Tänään juttelin pupulle sen liikkuessa kukkapenkissäni. Hetken päästä se tuli jalan mitan päähän minusta ihmettelemään. Suloinen pallero, mutta eihän tuohon saa koskea. 


Molemmat poikaset ovat erittäin hyvässä kunnossa, joten oletan emon huolehtivan niistä. Ja ne löytävät luonnostakin jo itselleen ruokaa. Pihan apila ainakin tuntuu kelpaavan hyvin. Siinä se söi rauhassa seisoessani vieressä. Aivan ihana päästä näitä seuraamaan. 


Toisen poikasista löytyy useammin talon kivijalan vierestä lehtikasaan piiloutuneena ja toinen oleskelee enemmän puuvajan puisen kulkurampin alla. Kertaakaan en ole nähnyt näitä yhdessä kulkemassa. Mutta kaksi näitä täällä ainakin on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti