lauantai 4. helmikuuta 2017

Pyöräilyn iloa !

Tänään tuli tahkottua 5,5 km:n rataa. Tarkoitus oli ajella rauhallisesti ja sitten harjoitella noita loppukirejä. Osaan mämmiä tuon Tacx 10-vaihteisen harjoitusvastuksen käytön. Vaihtaja on tällaiselle aloittelijalle hankala. Kun pitäisi keskittyä vauhdin ottoon ja samalla vaihtaa vaihdetta, joka on varsin tiukka. Ekalla kierroksella käänsin sen sitten kolmoselta suoraan vitoselle ja hyydyin siihen.

Mutta rakas poikani riensi apuun. Hän toimi tuossa kirissä vaihteen vaihtajana. Meidän tulee varmaan jatkossa ajella tandempyörällä. Paljon oli apua myös pojan kannustuksista viimeisillä metreillä.

Matkaa kertyi tänään 30km ja aikaa kului tunti. Pyöräilyä kertyy nyt noin 100km / kk ja kävelyä, soutua ym toinen 100km. Ajattelen, että harjoitusmääriä voisi tästä vielä nostaa. Roppa on alkanut selvästi hyväksymään jo nämä kuviot, eíkä enää harjoittelun jälkeen juurikaan oikuttele.


Ja niihin tämän päivän tuloksiin:
Kierros aikaan sain rutistettua oman ennätyksen kuin myös tuohon sprinttiin. Tulokseni julkaisen Stravassa.
Sprinttisijoitus siis tuo 337 verrattuna tänä vuonna reitin 4303 ajaneeseen naiseen. Oon erittäin tyytyväinen huomioiden vähäinen harjoittelu (aloitin viime talvena) ja ikäni, joka seuraavaksi näyttää 55v.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti