torstai 10. maaliskuuta 2016

Ittepäiset jalat



Vielä sama laulu, on niin harmaata eikä kinosta yhtään. Poika oli lähdössä salille ja uimaan, hemmetti, sehän kerää taas tonne Motivadeen enemmän pisteitä kuin mä. Annan itselleni lupauksia. Vie vaan roskat, kävele talo ympäri ja tuu takas kotiin. No, tota lupausta oon antanut itselleni useamminkin, mutta kertaakaan en ole kehdannut sitä korttia käyttää.
Vesijärvi 21.3.2015
Kun kerran on saanut vaatteet niskaan, niin silloin menee vähintään 5,5 kilometrin lenkki. Seuraava lupaus oli, että riittää oikein hyvin tuo lyhyt matka. Se tuntui erittäin hyvältä päätökseltä: ei tulisi selkä kipeeksi ja voisi vielä illalla kotona jotain liikuntaa harrastaa. Mutta kun risteys tuli, niin jalat lähti ihan eri suuntaan. 

No, kävely sujui ja aurinkokin pilkisteli muutaman kerran. Matkaa kertyi tuon 5,5:n sijaan 8,8 kilometriä. Kiitos jääräpäiset jalkani. Pää tuli tuuletettua ja lenkin jälkeen oli tosi hyvä mieliala.

Illemmasta kroppa vaati vielä lisää toimintaa. Oon pyrkinyt soutamaan kerran viikossa, koska sitä on lääkäritkin minulle selän terveyden vuoksi suositelleet. Soutumatkaa puolessa tunnissa kertyi vielä perinteinen 5,5 kilometriä.

Pojan pisteet Motivadessa on nyt sitten ohitettu. Loppuviikko sitten taas liikkumisien suhteen vähäisempää. Lauantaina tosin raksamessuille ja jos aurinko kovin paistelee sunnuntaina, niin kameran kanssa Vesijärven rantaan kävelemään, koska tuleva la-su on ensimmäinen Luonto-Liiton kevätseuranta viikonloppu.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti