maanantai 14. maaliskuuta 2016

Viikko 10: liikunta

Kopsattu Motivaden sivustolta
Viikon liikkumiset noudatti lähes edellisten kaltaista linjaa. Pääsin myös pojalle näyttämään Sports Trackerin tuloksia ja arvioimaan sykerajojani ja harjoittelun tehokkuutta. Omalle pojalle on vaan niin helppo väittää vastaan ja säätää harjoittelua oman maun mukaan.

Nyt näyttäisi sille, että soutu kohottaa tällä hetkellä parhaiten peruskuntoa. Kävelyssä tulisi lisätä vauhtia, joka on tällä hetkellä sellaista löllistelyä. Olen nyt tykännyt kävellä 1.5 ja 2 tunnin lenkkiä. Sitä en jaksa paahtaa vauhdilla. Otan sen sitten vaan sellaisena kaloreidenpoltto reissuna sekä luonnosta ja ulkoilmasta nauttimisena.

Poika lupasi laatia minulle ohjelman, kunhan selkeytän hänelle, mikä on tavoitteeni. Pitääks sellainen olla? Olen kolmen vuoden aikana moninkertaistanut liikkumismäärääni ja tuntenut sen myönteiset vaikutukset terveyteen. Tässä iässä (50+) en enää ihan hirveesti liiku tavoitteellisesti mitään triathlon kisoja tai vastaavia varten. Toki haluan kisata itseäni vastaan ja parantaa suorituksia.

Toivon liikkumisella tarjoavani itselleni mm. terveempiä vuosia ja liikkuvampia niveliä.

Eilisiä liikkujia Vesijärvellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti