maanantai 8. helmikuuta 2016

Skolioosin ilot




Ei tarvittu kuin muutama minuutti ja väärä liike, kun selkäni sanoi yhteistyö sopimuksen irti. Perjantaina kokeilin uutta liikuntamuotoa, josta myöhemmin lisää. Olin lukenut ohjeet huolellisesti, mutta selkäni ei kestänyt kiertoliikettä, vaan meni totaalisesti alaselästä jumiin. Liikunnan jälkeen yksi askel ja painuin lattialle polvilleni kyyryasentoon. Yhtään ei ollut vara liikkua. 

Onneksi mies tuli muutaman minuutin sisään kotiin. Hän oli hyvin otettu siitä, että hänet otettiin näin kunnioittavasti töistä kotiin vastaan. Komennus kuitenkin kävi hyvin pian noutamaan tälle alamaiselle Sirdaludia tarjoiltavaksi. 

Loppupäivä sujuikin lääkkeen vaikutuksesta nukkuen. Vain vasen kylki kelpasi lepoon. Istua en kärsinyt koko päivän aikana, vaan joko maaten tai seisten piti olla. Myöhään illalla uskaltauduin juoksumatolla laahustamaan 1,5 kilometriä ja päälle nautin saunan lämmöstä. Lauantaina sain tuon liikuntamatkan tuplattua ja sunnuntaina onnistui jo tunnin kävely matolla 5,5 km/h vauhdilla. 

Tällä selällä ei vielä onnistu soutamaan, huopamaan eikä pyöräilemään. Ja ulos on tuon vesikelin vuoksi myöskin  ilotonta lähteä. Jotenka ainakin alkuviikko mennee vielä sisällä kävellen selkää totutellen liikkeeseen.

Mutta sitä uutta lajia aion selän toivuttua kokeilla uudelleen, nyt skolioosini huomioiden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti