sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Pancho Villan kokki hukassa



Kävimme eilen syömässä Lahden Pancho Villassa. Kaksi kypsinä tilattua Contran pihviä saapui pöytään raakoina. Mies söi omansa, mutta minä lähetin pitkin hampain omani keittiöön takaisin. Taisi olla vasta toinen kerta elämässäni, kun teen tällaisen valituksen. Pihviä ei lämmitetty uudelleen, vaan tehtiin uusi annos. Kun ruoka saapui pöytään, oli jo koko muu seurueemme syönyt. Ja se pihvi, se oli raaka. Lähti siis saman tien takaisin keittiöön, ja minun ruokailun sijaan sain nauttia vain tuoksuista. Poikani annoksesta löytyi hius ja naapuripöytä valitti tarjoilijalle liikaa suolatusta pihvistä. Arvuuttelimme kokin huonon päivän syytä.
Kuva sivulta: http://vecto.rs/design/vector-of-a-cartoon-cook-holding-a-burnt-piece-of-meat-coloring-page-outline-by-ron-leishman-17203

Harmitti, sillä käymme varsin harvoin perheen kesken syömässä. Mielipahan lievennyksenä sain erillisestä astiasta syömäni ranskalaiset ilmaiseksi ja kaikille jäätelöannokset. Tämä kokemus ei kuitenkaan estä meitä menemään Pancho Villaan vielä uudelleen syömään. Kokemuksemme ovat tätä tapausta lukuun ottamatta olleet erittäin positiiviset. Herkullista ruokaa ja ystävällinen henkilökunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti