perjantai 1. huhtikuuta 2016

Liikuntamäärät kasvussa



Maaliskuun osalta saavutin tavoitteeni liikkua 200 kilometriä kuukaudessa. Viime syksystä lähtien on liikutut kilometrimäärät kummasti kasvaneet. Viime kuussa mentiin tuon 200 rajan yli, kun alkuhuumassa ulkopyöräilyn suhteen poljin 30 kilometrin lenkin. Soudun ja juoksun osuutta tulisi kasvattaa, mutta pelkään, että se jää ensi syksyyn. Juoksuakin pitäisi harjoitella tavoitteellisemmin. Kun alkuvuodesta aloitin, niin muusta syystä tuo selkä kipeytyi, enkä uskaltanut sitten juosta.


Aiempina vuosina tämä liikunta on yleensä jäänyt huhtikuusta puutarhan hoidon, valokuvaamisen, mökkeilyn ja muun jalkoihin. Tavoite on nyt pitää liikettä yllä ainakin tuonne mökkikauden alkamiseen saakka. Toivottavasti pysyn ruodussa. 

Parempi olisi tietysti olla lupaamatta mitään, sillä tämä viikko on mennyt jo soutamisen ja juoksun osalta pelkiksi lupauksiksi. Mutta kun säätiedotuksia katsoo, niin maanantaina saattaisi olla taas hyvä päivä polkaista lintutornin 30 kilometrin lenkki.

Viime ressulla sain kuvatuksi töyhtöhyyppiä Pyhäniemen pelloilta, mutta kuvat meni ketuille, joten tässä hyypän kuva viime keväältä Kimolasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti